Ce spune Cătălin Rizea despre relația cu Adda

by Adrian Topor

Adda și Cătălin sunt împreună de șase ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au făcut echipă și la Asia Express, unde au oferit publicului momente neașteptate, de tensiuni și certuri crunte. Cu toate astea, artista și soțul ei au declarat că se iubesc foarte mult, chiar dacă au existat conflicte în cadrul show-ului.

Marți seara, la noua probă pe care concurenții rămași în „Asia Express”, sezonul 3, Adda a apărut că l-a disperat pe soțul ei, Cătălin Rizea, care, de altfel, a „jurat” că viața cu ea este grea, potrivit a1.ro. Concurenții au primit două cartonașe cu câte un zeu. Apoi, au trebuit să le găsească statuile, pe un pod din fața muzeului Chimei din Taiwan.

Ulterior, vedetele au trebuit să scrie numele, în chineză, ale acestor zei – unul pe o hârtie normală, altul cu o pensulă uriașă, pe o planșă mare. Adda a stricat o planșă, certându-se din nou cu soțul ei, Cătălin Rizea, care i-a atras atenția că planșele erau numărate. „E grea viața cu ea. Mă jur!”, a spus Cătălin Rizea. „Eu n-am soț! Am o soacră aici lângă mine”, s-a răzbunat Adda, care a avut parte de o mare surpriză, când și-a întrebat soțul dacă o iubește
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments