Ce spune Andreea Marin despre regimul ei de viață

by Cristian Dobre

Andreea Marin a explicat care este regula de bază în ceea ce privește regimul ei de viață. Vedeta a mărturisit că nu este adepta dietelor stricte.
Vedeta TV este foarte preocupată de felul în care arată și de cum să aibă o formă fizică cât mai bună. Andreea Marin a acordat un interviu pentru dcnews.ro, în care a explicat cu procedează ea pentru a împăca sportul și dieta cu pofta de dulce.

„Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort cand ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tau îți va mulțumi. În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite”, a declarat Andreea Marin.

„Când e vorba de sănătate, nu ar trebui să ne jucăm și să riscăm. Am căutat, pentru fiecare semn de întrebare pe care l-am avut, oamenii potriviți pentru răspunsurile și soluțiile cele mai bune… Recuperarea mea după intervenția făcută în zona cervicală a cerut și o perioadă în care să am nevoie de alți oameni pricepuți alături, kinetoterapeuți și antrenori, ce m-au ajutat să ajung din nou în cea mai bună formă”, a mai spus ea.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments