Ce spune Andreea Marin despre o eventuală sarcină

by Cristian Dobre

Surprize, surprize pentru Andreea Marin! Frumoasa prezentatoare TV trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale! După ce s-a implicat într-un nou proiect de televiziune, acum, ”Zâna” a recunoscut! Este sau nu însărcinată Andreea Marin?

Andreea Marin a demonstrat că este o femeie cu adevărat puternică. A trecut prin multe probleme de-a lungul timpului, dar nu s-a lăsat nicio secundă și a tras tare pentru a ajunge acolo unde își dorește. Acum, frumoasa prezentatoare TV trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale! După ce a ajuns din nou pe micile ecrane, locul care i-a devenit cea de-a doua casă, ”Zâna” a recunoscut!

Andreea Marin: ”Nu e ușor, dar nici o povară”

Este sau nu însărcinată? Vedeta este de părere că ar mai avea răbdare cu încă un bebe și consideră că aceasta este cea mai frumoasă perioadă din viața oricărei mămici. Momentan, Andreea nu este pregătită pentru a deveni mamă pentru cea de-a doua oară, însă, dacă va fi să se întâmple și asta, ea se declară deschisă.

”Da, aș mai avea răbdare cu un copil! De ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viața unei mame. Nu e ușor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.”, a declarat ea pentru click.ro.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments