Ce spune Andreea Bălan la patru luni de la despărțirea de George Burcea

by Cristian Dobre

Au trecut patru luni de când Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, însă artista nu plănuiește încă să își refacă viața. Vedeta a mărturisit că este prea curând să se gândească la un alt iubit.

“Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a spus artista în cel mai recent Vlogg.

George Burcea își vizitează fetele o dată pe săptămână

Andreea Bălan a mărturisit că de când s-au separat, George nu și-a uitat copiii și că periodic vine să-i vadă, astfel că micuțele nu simt, deocamdată, efectele separării.

“Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat. Eu sunt ok acum. Eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. Toată lumea m-a întrebat cum reacționează Ela și dacă ea știe. Ei bine, un copil la 3 ani nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț sau o separare. Ea știe că tati vine din când în când, că el lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, o oră sau o săptămână.

Pentru ei, timpul trece altfel, mai ales dacă se simt fericiți și se joacă, de aceea e important pentru mine să le ofer tot felul de activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și atunci când vine tati să aibă timpul lor cu el”, a povestit Andreea Bălan.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments