Ce spune Anda Adam despre Eurovision

by Cristian Dobre

Selecția națională Eurovison din acest an a reprezentat o premieră pentru România, întrucât TVR, în colaborare cu Global Records, a desemnat artistul, pe Roxen, urmând să fie aleasă și piesa cu care tânăra să se prezinte la Rotterdam. Eurovisionul se pare că nu mai reprezintă, totuși, o miză pentru artiștii noștri. Dacă unii au participat și s-au lecuit, pentru alții nu reprezintă o prioritate demnă de inclus în CV.

În urmă cu 10 ani, Anda Adam s-a numărat printre finaliștii selecției naționale. Nu a ajuns să reprezinte România, dar nici nu mai este atrasă de o astfel de oportunitate. „Am participat de mult, cu Connect-R. Nu a fost o prioritate pentru mine, a fost pur și simplu o întâmplare. Nu am avut o experiență superplăcută, pe care să îmi doresc să o mai repet, ca atare, pentru mine, Eurovision nu mai există. Sunt un artist care are multe alte lucruri de făcut și Eurovisionul oricum nu e în planurile mele de viitor, pentru următorii 10 ani cel puțin”, a declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.

Nicole Cherry a ajuns cunoscută și fără Eurovision

Nicole Cherry a debutat la vârsta de 14 ani, cu hit-ul „Memories” și de atunci e permanent  în atenția publicului. „Până să devin cunoscută, să știi că m-am gândit să particip la Eurovision pentru a-mi face un nume. Dar după, am renunțat la idee, deoarece am avut tot felul de alte proiecte. Dar de ce nu? Poate la un moment dat voi participa. Momentan nu am avut o piesă care să mi se pară potrivită pentru Eurovision. Găsesc interesant concursul, doar că sunt un pic supărată așa, câteodată, pe români. Dacă rezultatul nu e unul foarte bun, imediat după ce au susținut foarte tare piesa aceea reușeșc să o doboare și nu mi se pare tocmai frumos”, ne-a spus Nicole Cherry.

Alina Eremia s-a limitat doar la Eurovision Junior

Nici Alina Eremia nu și-a fixat un obiectiv din a participa la celebrul concurs european. „Am reprezentat România la Eurovision Junior în 2005, evident că ulterior mi s-a adresat întrebarea dacă mă interesează și Eurovisionul mare. Este una dintre cele mai mari competiții din Europa și este foarte urmărită, nu am în plan sau în viitorul apropiat să particip, dar cred că anul acesta o să fie foarte interesant”, crede cântăreața.

Trupa Bambi nu s-a organizat pentru Eurovision

Denisa și Raluca Tănase de la Bambi se numără printre cele mai longevive artiste din showbizul autohton. Fetele au cunoscut succesul fără să ia în calcul expunerea pe care ți-o asigură Eurovisionul. „Noi nu ne-am organizat în direcția asta, în sensul că nu am participat niciodată, nici la preselecție, dar am urmărit întotdeauna cu drag”, ne-a spus Denisa. Nu au avut piesa potrivită? „Nici măcar nu am încercat să o facem, în general, faci piesele special pentru Eurovision, melodiile de Eurovision de obicei se înscriu într-un anumit tipar. Nu ne-am organizat în direcția asta, nu cred că aș putea să îți spun un motiv”, a declarat, pentru Libertatea, Denisa Tănase.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments