Ce spune Ana Maria Brânză despre posibilitatea de a deveni mamă

by Cristian Dobre

Sportul de performanță cere sacrificii, însă Ana Maria Brânză, 34 de ani, are noroc că este căsătorită cu un coleg de breaslă, poloistul Pavel Popescu, așa că fiecare înțelege programul celuilalt și se bucură de puținul timp liber pe care îl petrec împreună.

Sportiva și-a fixat deja principalul obiectiv pentru acest sezon și face tot posibilul să îl îndeplinească. „Am început pregătirea pentru noul sezon, prima competiție va avea loc în noiembrie. Fiecare competiție, din noiembrie până în aprilie anul viitor, îmi poate aduce puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio. Mi-aș dori tare mult – și fac tot ce ține de mine, am alături echipa mea, oameni care muncesc zi și noapte – ca eu să ajung acolo. Ar fi a cincea ediție de Jocuri Olimpice pentru mine și ar fi extraordinar să pot ajunge acolo”, ne-a declarat sportiva zilele trecute.

„Copiii am aflat că nu se fac nici pe Facebook, nici pe e-mail, nici la telefon” Ana Maria Brânză și-a întemeiat o familie în urmă cu 4 ani, însă experimentarea rolului de mamă nu pare a fi o prioritate în viitorul apropiat.

„Momentan, atât eu, cât și soțul meu suntem implicați în activitățile sportive, copiii am aflat că nu se fac pe Facebook, pe e-mail sau la telefon, așadar, când va fi momentul, nu îl vom plănui, dar îl așteptăm cu drag. Soțul meu joacă polo la echipa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, iar zilele trecute a fost la Barcelona pentru al doilea turneu de calificare în grupele Champions League”, ne-a spus sportiva. Pavel Popescu și Ana Maria Brânză s-au căsătorit în 2015 „Viața de familie o trăim în reprize scurte și intense” Cu programele atât de încărcate, Ana Maria spune că, uneori, se întâmplă ca planurile să le fie date peste cap, însă amândoi s-au obișnuit cu astfel de provocări. „Viața noastră de familie o trăim în reprize mai scurte și mai intense, sunt avantaje și dezavantaje, trebuie să recunosc, dar noi ne permitem un prânz în mijlocul săptămânii în oraș, ceea ce alți oameni, cu o viață normală, nu își pot permite. Se întâmplă ca la evenimentele speciale din viețile prietenilor noștri să nu fim mereu împreună, dar important este că ne-am întâlnit la nunta noastră, chiar dacă a doua zi el a trebuit să plece în cantonament”, ne-a mai declarat scrimera.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments