Ce spune Alina Pușcaș despre cel de-al patrulea copil

by Cristian Dobre

Alina Pușcaș are trei copii și un soț care o susține și o completează în tot ceea ce face. Vedeta a vorbit recent, despre cum este ea ca mamă și despre cel de-al patrulea copil. Din păcate, vedeta nu poate să mai devină curând mamă.

„Nu am permis niciodată să fie certați, pălmuiți, zgâlțâiți… Eu sunt mamă şi dacă e cazul, doar eu am acest drept, nimeni altcineva. Sunt mamă-Scorpi- on (râde) şi nu sunt nici posesivă, nici permisivă. Sunt exact la mijloc, la jumătate din toate”, spune Alina pentru revista VIVA!

Deși soțul ei își mai dorește un băiețel, Alina nu este convinsă că va mai putea duce o sarcină, din cauza operației de cezariană. „Energie poate aş mai avea, dar nu cred că aş mai putea fizic să mai duc încă o sarcină şi încă o cezariană. Mihai îşi mai dorea un băiețel, dar, ştiind că ar trebui să mai aştept vreo cinci ani până la o eventuală sarcină, s-ar putea să se răzgândească. Peste cinci ani aş avea 41 de ani, iar el, 51, aşa că s-ar putea să înțeleagă și el că am fi cam bătrânei să o luăm de la capăt cu scutecele”, a mai spus Pușcaș pentru sursa citată.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments