Ce spune Adelina Pestrițu despre o eventuală sarcină

by Cristian Dobre

Adelina Pestrițu și soțul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună o fetiță și își doresc enorm un al doilea copil. De altfel, fosta prezentatoare TV a anunțat că ar putea să fie deja însărcinată, însă nu a făcut un test de sarcină.

Adelina Pestrițu nu a ascuns niciodată că și-ar dori încă un copil, motiv pentru care nu este exclus să devină din nou mămică. Vedeta a făcut primele declarații în legătură cu o nouă sarcină.

Vedeta a făcut anunțul chiar în direct la TV. “Ne-am dorit să fim patru, după izolare. Încă nu am făcut testul, dar da, aș putea fi însărcinată. Dorința asta de a ne mări familia ne-a determinat să muncim mult la ea. Soacra mereu ne zice să facem un frățior sau o surioară, pentru că Zenaida trebuie să aibă cu cine să se joace, trebuie să aibă pe cineva”, a spus Adelina Pestrițu la Digi24, citat de VIVA!

Adelina Pestrițu nu a exclus niciodată posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară. Se pare că izolarea a fost benefică în acest sens, dat find că este posibil ca bruneta să fie însărcinată pentru a doua oară.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments