Ce sfaturi dă Angelina Jolie fiicelor sale

by Dana B.

Actrița Angelina Jolie a rămas dedicată cauzelor umane și speră că va transmite pasiunea sa pentru oameni către fiicele ei.

”Le spun fetelor mele: Ce te scoate în evidență e ceea ce ești în stare să faci pentru alții. Toată lumea își poate pune o rochie și machiaj. Mințile voastre sunt ceea ce vă definesc”, a declarat Angelina Jolie. ”Descoperiți-vă, descoperiți ce gândiți, ce susțineți. Și luptați pentru alții să aibă aceleași drepturi ca voi. O viață trăită în slujba altora merită trăită”.

Două dintre fiicele ei, Shiloh (11 ani) și Vivienne (9 ani) s-au alăturat mamei lor pentru o ședință foto pentru revista Elle. Angelina Jolie mai este mama lui Kox (9 ani), Zahara (13 ani), Pax (14 ani) și Maddox (16 ani).

Jolie este și ambasador al Națiunilor Unite și a luptat pentru drepturile femeilor la nivel global pentru mulți ani. Ea este co-fondatoarea Inițiativei pentru Prevenirea Violenței Sexuale în Conficte, în iunie 2012.

Jolie a recunoscut, totuși, că era anti-politică când era tânără, dar a realizat că eforturile sale umanitare erau cel mai bine duse la capăt atunci când lucra alături de parlamentari.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments