Ce se întâmplă cu vremea în zilele următoare. Anunțul meteorologilor

by Cristian Dobre

Temperaturile vor crește treptat. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi apropiate de caniculă în zilele următoare.

În săptămâna următoare vom avea parte de zile cu 33 de grade ca în iulie-august. Se încălzește treptat, a spus meteorologul Alina Șerban, duminică, la Antena 3.

”Dacă în aceste zile s-a răcit accentuat cu diferențe destul de mari pentru unele zone față de ceea ce ar trebui să avem normal pentru această perioadă, cu temperaturi negative în depresiuni, în zilele următoare se va încălzi. La început în vestul, în sudul teritoriului apoi și în celelalte regiuni”, a spus Alina Șerban.

În zilele următoare ne așteptăm și la valori de 30 și ușor peste 30 de grade, cel mai probabil miercuri și joi în extremitatea sudică a țării.

”Se va încălzi și pe parcursul nopților. Nu mai vorbim de temperaturi negative în depresiuni, decât la noapte cel mai probabil să mai coboare temperatura sub 0 grade dar în celelalte nopți temperaturile vor crește treptat în toate zonele țării”, a mai spus Alina Șerban, meteorolog, duminică, la Antena 3.

Facebook Comments