Ce scrisoare i-a scris Flick soției sale

by Cristian Dobre

Flick, un romantic incurabil, așa cum îl știm, a ajuns să își plângă dorul de soție prin poezie. Celebrul prezentator i-a trimis Denisei Hodișan cea mai romantică scrisoare.

Flcik și Denisa Hodișan au devenit în urmă cu doar câteva săptămâni soț și soție, asta după ce au spus ”DA” într-o ceremonie secretă, pe o plajă în Grecia. De atunci au stat numai împreună, asta până când fiecare a trebuit să se întoarcă la viața sa profesioală. Astfel, Denisa a plecat la Oradea, iar Flick a rămas la București.

Din cauza afacerilor pe care le au, cei doi sunt nevoiți acum să facă naveta București-Oradea și să petreacă și timp la distanță, iar acest lucru le provoacă un mare dor unul de celălalt.

După ce orădeanca și-a mărturisit dorul față de soțul său pe Instagram, acum a venit și rândul prezentatorului să recurgă la astfel de gesturi. Și cum putea să o facă mai bine, dacă nu printr-o poezie.

Flick își plânge dorul de soție prin poezie și scrisori

Pe Instagram, Flick s-a filmat în timp ce i-a scris soției sale o mică scrisoare, prin care îi transmite faptul că gândul lui este doar la ea, căci îi lipsește foarte mult de când ea a rămas la casa părintească.

”Eu te port în piept și-n gânduri / Și te scriu acum pe foi / Dacă vezi aceste rânduri / Să știi că mi-e dor de noi!”, i-a transmis Flick frumoasei sale soții, Denisa Hodișan.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments