CE SALARII COLOSALE AVEAU STEFAN BANICA JUNIOR SI HORIA BRENCIU LA PRO TV

by Cosmin Mihuta

Tot mai multe vedete ale postului Pro TV au migrant spre alte televiziuni o dată cu plecarea lui Adrian Sârbu. Cel mai recent, Iulia Vântur a părăsit postul în favoarea actoriei, iar Andreea Esca şi Oana Cuzino au fost somate să aleagă între Pro şi revistele pe care le conduc.

Chiar dacă postul tv rămâne fără multe dintre vedete, se pare că bugetul postului a crescut cu 50.000 de euroeuro, asta pentru că nu mai trebuie să plătească salariile colosale pe care le încasau nume precum Horia Brenciu şi Nicoleta Luciu, conform ziarulring.ro.

Astfel, Horia Brenciu lua un salariu de 25.000 de euroeuro pe sezon pentru rolul de jurat în cadrul emisiunii „Vocea României”. Acum, artistul ia cu 10.000 de euro mai mult pentru apariţiile pe micul ecran la Antena 1.

Şi Ştefan Bănică Jr. avea un venit impresionant. Pe vremea când prezenta „Dansez pentru tine”, se pare că muzicianul încasa 120.000 de euroeuro pe sezon.

În acelaşi timp, Nicoleta Luciu s-a ales cu sume importante după ce a jucat în mai multe telenovele. Pariticiparea la „Dansez pentru tine” i-a adus 6.000 de euroeuro, iar pe vremea când prezenta „Bingo România” la Acasă TV sau era coprezentator al unor diverse emisiuni la Pro, lua tot câteva mii de euro.

Şi Iulia Vântur a avut un salariu frumos la Pro. În calitate de prezentatoare a ştirilor de weekend şi a emisiunii „Dansez pentru tine”, ea primea 4.000 de euroeuro pe lună. Blonda a renunţat la sumă anul trecut, când a plecat în India timp de două luni, iar acum a plecat definitiv de la Pro pentru a se concentra pe actorie, deşi este curtată de televiziunile concurente

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/stefan_banica_jr-horia_brenciu-nicoleta_luciu-iulia_vantur-salarii-pro_tv-antena_1-salarii_colosal_0_1811818804.html

Facebook Comments