CE SA NU MANANCI INAINTE DE CULCARE

by Cosmin Mihuta
Toată lumea ar vrea să mai ronţăie ceva înainte de culcare, dar majoritatea femeilor se abţin, pentru a nu se îngrăşa. Află ce să nu mănânci înainte de culcare, ca să rămâi suplă.

Pâine

Pâinea trebuie evitată seara, chiar dacă este vorba doar de un sendviş înainte de culcare. Pâinea are mulţi carbohidraţi şi, de obicei, însoţeşte alimente grase şi pline de calorii, cum ar fi salamul, şunca, brânzeturile şi untul.

Îngheţată

Îngheţata are o concentraţie mare de zahăr, care îţi dă energie. De aceea, dacă vrei să dormi liniştit (valabil şi pentru copiii tăi), nu consuma îngheţată înainte de culcare.

Chipsuri

Ştim cu toţii cât de uşor uităm de timp când stăm la televizor seara, după o zi grea şi ne uităm la un film, cu chipsuri alături. Doar că chipsurile sunt pline de calorii şi sare. Mai bine ronţăi nişte morcovi şi migdale, care te fac să te simţi plină mai repede, fără să faci exces.

Carne roşie

Carnea roşie, de vită sau vânat este plină de proteine şi grăsimi, care se digeră greu. Când stomacul tău se chinuie să desfacă nutrienţii dintr-o hrană atât de săţioasă şi densă, nu poţi dormi bine şi chiar poţi să te trezeşti cu dureri de burtă.

Facebook Comments