Ce riscă Brigitte Sfăt după gesturile indecente din Fermă

by Cristian Dobre

Se pare că idila cu Florin Pastramă și gesturile indecente făcute în cadrul emisiunii „Ferma” o vor costa mult pe Brigitte Năstase, care se află la un pas de a fi exclusă din Biserica Penticostală. Duhovnicul brunetei, Nicu Ivan, cel care a oficializat logodna cu Cornel Oană, a făcut primele declarații. „Nu mă uit la astfel de emisiuni, însă mi-a ajuns la urechi ce s-a întâmplat acolo. Faptele respective nu sunt de condamnat, dar sunt de urât. Noi nu suntem toleranţi, ci suntem motivaţi să recuperăm «răniţii».

Privesc cu milă acest act al lui Brigitte, pentru că, la rândul Lui, Domnul Hristos să se poarte cu milă faţă de mine. Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului. Conştientizarea păcatului şi apoi căinţa şi îndreptarea sunt cele mai importante”, a declarat pastorul Nicu Ivan, potrivit Click. Cornel Oană, logodnicul lui Brigitte Năstase, a făcut primele declarații în cadrul emisiunii „La Măruță”, despre imaginile cu bruneta și Florin Pastramă. Cei doi s-au sărutat și s-au pipăit în văzul tuturor. Atracția dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă este mai mare pe zi ce trece la Ferma, show-ul transmis de postul de televiziune Pro TV.

În ediția de miercuri a emisiunii, cei doi au fost surprinși din nou în ipostze extrem de tandre: în pat, cu pătura trasă peste ei, astfel că toți ceilalți concurenți să nu observe ce se întâmplă între ei.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments