Ce regret are Geanina Ilieș la cei 35 de ani împliniți

by Cristian Dobre

Pe 3 iunie, Geanina Ilieș a împlinit 35 de ani, vârstă la care spune că a făcut aproape tot ce și-a imaginat încă de când era mică. Prezentatoarea de la „Gospodar fără pereche” are însă un mic regret, acela că nu a reușit să-și îndeplinească visul de a călca pe urmele bunicului ei, fost pilot. Acum, exclude cu desăvârșire o carieră în domeniul aviatic.

Pe Geanina am întâlnit-o la studioul de bronzare pe care îl deține, mai fericită ca niciodată. Vedeta TV ne-a mărturisit că, la cei 35 de ani, se află fix în punctul în care și l-a imaginat încă de când avea 17 ani, cu o singură mică excepție.

„Mă simt ca la 20 de ani, dar cu mintea de acum. Sunt bine cu mine la această vârstă. E așa cum mi-am imaginat. Pe la 17-18 ani, crescând și într-o familie numeroasă, eu știam ce vreau, știam că vreau să am familia mea, să am un copil, voiam să am și un job, voiam cam multe. Le-am făcut așa cum mi le-a dat Dumnezeu. L-am făcut pe Patrick la aproape 22 de ani și apoi mi-am dat seama că vreau să fac lucruri și pentru mine și am luat-o pe partea asta cu televiziunea, cu reclamele, și mi-a plăcut mai mult televiziunea. Dar când eram și mai mică, îmi doream să mă fac stewardesă, pentru că bunicul meu a fost aviator. El tot timpul îmi spunea să-mi caut un alt job, deși mie mi se părea fantastic. Eu nu-mi imaginam că poate să fie ceva mai frumos decât poți să fii stewardesă, dar mi-a plăcut foarte mult și mass-media”, a povestit Geanina, pentru Libertatea.

Prezentatoarea de la „Gospodar fără pereche” încă mai este atrasă de ideea de aviație, dar planurile ei sunt cu totul altele acum. „Nu aș vrea să iau lecții de pilotaj, în schimb aș vrea să sar cu parașuta. Chiar vorbeam cu Cristi Bozgan, cel care ne-a coordonat în «Fermă», și mi-a promis că o să facă asta pentru mine. Vreau să trag și cu pistolul, dar nu cred că mai am direcția asta către pilotaj. Cred că am făcut mai mult decât mi-am imaginat”.

A petrecut la 12 noaptea cu cel mai important bărbat din viața ei

Spre norocul ei, cu două zile înainte de aniversarea ei s-au deschis și terasele, așa că Geanina Ilieș se poate sărbători cum se cuvinte. „Chiar vorbeam cu prietenii și mă gândeam că nu pot să-i chem pe toți odată, așa că e cam ciudat să mergi patru persoane la terasă și nu toți sunt din aceeași familie, așa că i-am invitat la mine acasă, care cum poate, să bem un pahar de șampanie și să mâncăm niște prăjituri cu ciocolată”, ne-a mai povestit Geanina. Vedeta a menționat că nu vrea cadouri, ci doar să fie cu oamenii dragi ei, cel mai important dar fiind fiul ei, Patrick, care îi face declarații, oricum, în fiecare zi.

„Aseară el m-a surprins, mi-a zis primul «la mulți ani!», la 12 noaptea. E băiatul mamei, e băiatul meu. Mă emoționează în continuare, chiar dacă în curând va trebui să-i fac buletinul. E cel mai frumos lucru din lume să fii părinte și sunt anumite momente pe care le trăiești în anumite perioade și nu te mai întâlnești cu ele”, a mai povestit Ilieș pentru Libertatea.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments