CE PURTAM LA TOAMNA. TENDINTE PENTRU TOAMNA-IARNA 2014-2015

by Andreea Radu

Carmen Negoiță ne spune care vor fi trendurile în modă în viitorul sezon toamnă-iarnă 2014-2015, în urma unei analize a propunerilor marilor designeri internaționali. Sezonul rece va însemna astfel atât ținute monocrome, cât și mixuri de roz cu verde, o întoarcere la perioada retro a anilor 60 și chiar grafisme inspirate din zona muzicii electronice.

NORMCORE

Normcore înseamnă banal, simplu, o ținută care nu atrage atenția nimănui. Normcore înseamnă negru, alb, gri sau navy, nici măcar un strop de culoare puternică. Noul cool se traduce prin a nu fi cool. Dar… ne concentrăm pe atitudine și personalitate.

Anii ’60

În sezonul rece vom călători cu mașina timpului și ne vom opri în anii 60. Saint Laurent, Valentino sau Louis Vuitton au reschițat siluetele sixties. Te poți inspira de la Twiggy, Jackie Onassis, Brigitte Bardot, Pattie Boyd sau Jane Birkin.
PRINTURI RAVE

Se anunță o toamnă dinamică. Printul dă vibe-ul! Motive pop art, grafisme combinate într-un mod frenetic, aproape neașteptat, culori vibrante. Toate parcă vin din zona muzicii electronice. Așa că… Rave on!

CULORI INTENSE

Uitați de culorile terne! Paleta cromatică e vibrantă. Joseph Altuzarra este maestrul celei mai tari combinații de culori, roz cu verde. Da, aceasta este considerată cea mai cool asociere de culori pentru sezonul rece.

TRICOTAJE

Cu gândul la tricotaleje bunicii. Cum era? Unul pe față, unul pe dos. Ei da, în această toamnă se poartă tricotajele.

BLĂNURI

Înfruntăm intemperiile vremii cu cele mai călduroase blănuri. Și nu oricum! Designerii ne propun variante îndrăznețe, blănuri în culori tari pentru un look amazing!

TRANSPARENȚE

Pentru seri speciale, rochii speciale. Se poartă lungimile maxi, din broderie și cu transparențe. Corpul pare pur și simplu tatuat.
Sursa: Ce haine se vor purta la toamnă. Află de la Carmen Negoiţă – Modă | Unica.ro http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/haine-purta-toamna-afla-carmen-negoita-42148.html#ixzz30dwxnd8g

 

 

Facebook Comments