Ce proiecte de viitor are Lili Sandu

by Cristian Dobre

Lili Sandu a împlinit în mai 40 de ani, dar nu-și arată vârsta. Spune că totul pornește din interior, dar la fel de adevărat este că acordă o mare atenție alimentației, de ani buni, iar asta nu avea cum să nu se reflecte în felul în care arată.

În ultimii ani, Lili Sandu acordă o mare atenție produselor pe care le folosește, începând de la cele de îngrijire, până la cele alimentare. A învățat atât de multe în America, încât să gândește foarte serios să-și deschidă o afacere și să le împărtășească și româncelor care vor să arate bine și să fie sănătoase secretele unei nutriții corecte.

“Acum, mai ajută gena, dar trebuie să o mai ajut și eu. Folosesc produse care nu sunt toxice, nu-mi plac produsele care conțin ingrediente pe care efectiv nici nu poți să le pronunți. La mine pornește din interior și se reflectă la exterior. Dieta este foarte importantă. Am în plan chiar o afacere în zona nutriției, în zona modului de viață sănătos”, a mărturisit, pentru Libertatea, Lili Sandu. «Hrana sănătoasă e acum un trend și asta mă bucură foarte mult»

Ce va face, mai exact, Lili în acest business în care vrea să intre?

„Vreau să fie ceva legat de întreținerea femeii. Iubesc femeia, nu sunt neapărat o feministă, dar trăind în Los Angeles foarte mulți ani, acolo unde e kilometrul zero, practic, pentru tot ce înseamnă frumusețe și nutriție, am învățat și eu câteva ceva și vreau să aplic ce am învățat aici, să le fiu de folos femeile din România. Am observat că dacă acum câțiva ani, când am venit acasă în vacanță și mi-am făcut un avocado toast cu ou poșat, se uita lumea la mine ca la un extraterestru, acum hrana sănătoasă e un trend și asta mă bucură foarte mult”, a precizat Lili.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments