Ce probleme are Lili Sandu

by Cristian Dobre

Lili Sandu a născut în urmă cu mai multe zile, însă abia ieri a fost externată din spital. Vedeta a spus că a avut probleme cu bebelușul. Ce s-a întâmplat cu micuțul?

După mai multe zile de spitalizare, ieri Lili Sandu a fost externată în spital, iar asta pentru că bebelușul său a avut mai multe probleme!

În urmă cu o săptămână, mai exact pe 11 august, Lili Sandu a anunțat pe pagina sa de socializare că este cea mai fericită femeie. Vedeta aducea pe lume atunci primul ei copil, un băiețel perfect sănătos la naștere, însă care a avut ceva probleme după venirea pe lume.

Abia ieri, după mai mult de 7 zile timp în care au stat în spital, Lili Sandu a putut fi externată și bineînțeles că a anunțat pe pagina ei de socializare de acest lucru.

Vedeta le-a povestiti fanilor în urmă cu mai multe zilecă cel mic a avut câteva probleme, motiv pentru care au fost nevoiți să mai stea în spital pentru atenta supraveghere a medicilor, însă nu a dat mai multe detalii legat de acest lucru, spunând că va reveni ulterior cu o postare în acest sens.

„Un update actual ar fi ca suntem încă în spital pentru ca bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati, offf”, spunea Lili Sandu!

Lili Sandu, o sexy graviduță pe toată perioada sarcinii!

Pe toată perioada sarcinii, încă de când a anunțat că va aduce pe lume un copil, Lili Sandu i-a cucerit pe toți cu fericirea ei. Actrița nu a ezitat niciodată să nu-și arate burtica, mai ales că, după cum spunea ea, se afla în cea mai bună formă.

Aceasta se fotografia mai tot timpul, iar fanii au avut doar cuvinte de laudă pentru actriță.

Sursa: spynews.ro
Facebook Comments