Ce probleme a avut Mirabela Dauer în 2019

by Cristian Dobre

Mirabela Dauer este una dintre cele mai iubire artiste din România, mereu cu zâmbetul pe buze și într-o formă de invidiat. Foarte puţină lume a fost la curent cu suferinţa acesteia.

Depresia pe care a avut-o în 2019 a fost foarte grea, însă Mirabela Dauer a reuşit să depăşească perioada neagră, iar acum a vorbit pentru prima oară despre asta Artista a povestit, conform Spynews, că depresia a apărut din cauza dezamăgirilor primite din partea prietenilor. Chiar adcă sunt mulţi oameni pe care îi iubeşte şi pe care i-a ajutat de-a lungul anilor, Mirabela Dauer nu a primit înapoi aceeaşi dragoste, lucru ce a întristat-o.

I-a fost foarte greu, însă singură a reuşit să se ridice. Şi mai mult decât atât, Mirabela Dauer  a povestit că, deşi unii dintre oemanii pe care îi iubeşte au dezamăgit-o, ea nu va înceta să-i aibă la suflet şi chiar să-i ajute, pentru aşa îi spune inima. „Am avut şi o depresie înfiorătoare în 2019. Este o chestie oribilă, că tu spui mereu sunt bine, sunt bine. Anul trecut am avut dezamăgiri. Până acum o lună, eu am trăit din amintiri şi din gânduri.

„Am avut şi o depresie înfiorătoare în 2019. Este o chestie oribilă, că tu spui mereu sunt bine, sunt bine. Anul trecut am avut dezamăgiri. Până acum o lună, eu am trăit din amintiri şi din gânduri. Am trăit prin oamenii pe care îi iubeam foarte tare. Pe mine m-au amărât oamenii pe care i-am iubit toată viaţa. Viaţa e atât de scurtă şi de frumoasă. Am ajuns la o înţelepciune sufletească. Când eram în depresie mergeam acasă, dar nu plângeam, pentru că nu pot’, a spus Mirabela Dauer la ”Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars, potrivit Viva.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments