Ce planuri are Smiley pentru Crăciun

by Dana B.

Cum va petrece Smiley Crăciunul. Artistul a rememorat momente unice din perioada în care era încă un copil. Acesta a mărturisit că nu își dorește lucruri materiale, ci doar sănătate pentru cei dragi.

Smiley ține foarte mult la tradițiile de Crăciun, așa cum făcea și când era copil. Artistul a recunoscut că i-a scris Moșului multe scrisori.

„Recunosc că am scris multe scrisori lui Moş Crăciun şi aşteptam dimineaţa de Crăciun pentru cadouri. Mirosea a prăjituri în casă pentru că mama făcea toate mâncărurile celebre. Eu o ajutam pentru că lingeam toate oalele, era păcat de mâncarea care rămânea.

În preajma Crăciunului, mergeam la biserică împreună cu bunica, să ne spovedim şi să ne împărtăşim. Împodobitul bradului era foarte important, toată familia contribuia, iar noaptea dormeam sub brad. Sentimentul pe care îl trăiam de Crăciun îl trăiesc de fiecare dată de Crăciun. Cu trăirile vreau să rămân, nu pun accent pe lucrurile materiale.
Tot timpul am vrut mai mult timp şi vreau să mă reîntâlnesc cu toată familia şi să stăm degeaba, să mâncăm, să povestim, să primim musafiri, să stăm de vorbă. Îmi doresc ca această tradiţie să ţină cât mai multţi ani pentru ca ai mei să fie bine şi să merg mereu de Crăciun acasă. Sper ca Moş Crăciun să-mi aducă o tolbă cu trăiri noi pentru anul viitor”, a spus Smiley într-un interviu la radio.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments