Ce planuri de viitor are Cleopatra Stratan

by Cristian Dobre

Celopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc? Cleopatra Stratan a crescut în ochii tuturor, de la fetița care trăgea o valiză după ea și cânta despre „Ghiță”, la o tânără adolescentă care experimentează prima iubire. Cleopatra l-a găsit până la urmă pe Ghiță și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc.

Edward Sanda este tânărul care i-a cucerit inima Cleopatrei Stratan. Cei doi își arată mereu pe rețelele de socializare iubirea și cât de fericiți sunt în compania celuilalt. Recent, Celopatra Stratan a postat un videoclip la InstaStory, iar comentariul lăsat ridică mai multe semne de întrebare.

După ce și-a vizitat iubita pe platoul de filmare, Edward Sanda a luat-o pe Cleopatra Stratan pentru a petrece puțin timp împreună. Cei doi au postat mai mult videoclipuri pe paginile lor de Instagram. Ceea ce a atras atenția tuturor este descrierea lăsată de Cleopatra la unul dintre videoclipuri.

”Ce înseamnă să ai nevastă!”, a scris Cleopatra Stratan, la InstaStory. În videoclip, cei doi se amuză după ce își pun glugile de la hanorace pe cap.

În urmă cu câteva săptămâni, Cleopatra și Edward au intrat în direct pe Instagram și au dezvăluit ce planuri de viitor au împreună. Printre subiecte, cei doi iubiți au spus că au de gând să se mute împreună anul viitor. Dar asta nu e tot, căci bomba a venit abia ulterior, când Cleopatra a spus că își dorește un copil cu artistul.

”Noi comunicăm zilnic, dar abia aștept să vii”, i-a spus Cleopatra Stratan lui Edward Sanda.

”Sper să se deschidă granițele să ne putem vedea, pentru că în bratele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte”, i-a răspuns Edward iubitei lui.

Ulterior, după ce s-au complimentat și și-au făcut declarații de dragoste în direct, Cleopatra Stratan a aruncat bomba momentului, nu înainte însă ca Edward să mărturisească faptul că își doresc să locuiască împreună. Se pare că relația lor este una extrem de serioasă.

”Ne dorim să ne mutăm împreună la anul”, a mai măturisit Edward.

O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghiță”, adică fetița noastră”, a spus, la rândul ei, Cleopatra Stratan.

Sursa: wowbiz.ro

 

Facebook Comments