Ce nume ar putea purta copilul lui Harry și Meghan

by Cristian Dobre

Casele de pariuri britanice sunt în plină efervescenţă datorită importantului eveniment care se apropie pentru casa regală: naşterea primului copil al prinţului Harry şi al soţiei sale, Meghan Markle, relatează online ziarul spaniol El Pais.

Bebeluşul va deveni cel de-al şaptea pe linia de succesiune la tron, altfel spus cu şanse mici de a fi încoronat vreodată.

Va fi însă copilul unuia dintre cuplurile cele mai populare din lume, care va fi prezent pe prima pagină şi va face să se vândă multe publicaţii.

Întrebările pe care şi le pun britanicii sunt trei, legate în principal de data la care va veni pe lume copilul pe lume – la sfârşitul lunii aprilie, anticipează părinţii – de numele şi de faptul dacă va fi băiat sau fetiţă. Casele de pariuri nu se pun de acord în privinţa acestui ultim lucru, deşi cele mai multe înclin spre faptul că va fi fetiţă.

Toate casele de pariuri mizează pe numele Diana

La casa de pariuri William Hill, una dintre cele mai populare din Marea Britanie, cota este de 10 la 1 în favoarea numelui Diana, în semn de omagiu adus regretatei prinţese, mama lui Harry.

Totuşi, semnalează „o mişcare recentă” a pariurilor în favoarea numelui Victoria.

La casa Betfair se mizează însă pentru Alicia, numele care a răsunat cel mai mult când Kate Middleton a dat naştere celui de-al treilea său copil, care până la urmă a fost băiat şi a primit numele Louis.

În cazul în care este vorba de un băieţel, numele pe care se mizează cel mai mult sunt Arthur, James sau Edward

Printre alte curiozităţi legate de apropiata naştere a bebeluşului regal – în afară de nume şi sex – figurează şi locul în care acesta va veni pe lume, greutatea sa la naştere şi care îi vor fi naşii. De asemenea, nu se pariază doar pe data naşterii, ci şi pe ora exactă.

Aprilie este o lună în care au venit pe lume doi membri ai casei regale britanice: regina Elisabeta a II-a, care s-a născut la 21 aprilie 1926 şi prinţul Louis, care a venit pe lume la 23 aprilie.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments