Ce nume a ales Diana Dumitrescu pentru băiețel

by Cristian Dobre

La începutul lunii septembrie, Diana Dumitrescu a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta a născut în secret, un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus numele Carol Anton.

Actrița a făcut primele declarații despre botez și despre cine vor fi nașii bebelușului. „O să fie ceva foarte intim şi abia aştept să îl botez. Naşii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin, ei doi vor fi nașii. Nu sunt un cuplu. În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul’, a declarat Diana Dumitrescu la Antena Stars, potrivit VIVA!

Diana a vorbit și despre alegerea numelui băiețelului ei. „Carol a fost numele ales de Alin. Este un nume puternic și a fost regele României, cel mai iubit rege al României, cel care a iubit cel mai mult România și a zis că este un nume de rege” , a mai spus Diana Dumitrescu.  Aniversare cu surprize Zilele trecute, Diana Dumitrescu a împlinit 36 de ani, iar soțul ei i-a făcut o surpriză de proporții la miezul nopții. Vedeta a scris și un mesaj pe contul de socializare. „36. Așa m-a prins 12 noaptea, după o oră și ceva de alăptat, obosită, aproape epuizată, în halat și nearanjată, dar fericită. Familia mea prinde încet, încet contur și, deși abia ne obișnuim cu micul omuleț din casă noastră, suntem fericiți. Sunt fericită. Am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou pe care un om și-l poate dori: un copil frumos și sănătos, un soț iubitor și grijuliu, o familie minunată! Mulțumesc tuturor prietenilor mei pentru gândurile bune și mesajele haioase! 36, dă-mi tot ce ai tu mai bun”, a scris Diana Dumitrescu pe Instagram.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments