CE NE ASCUNDE NASA? EXPLOZIE NUCLEARA DE AMPLOARE PE MARTE (VIDEO)

by Cosmin Mihuta

Mars Orbiter este prima sondă trimisă în spațiu de către Organizația Indiană a Cercetării Spațiului. Sonda cu pricina a fost trimisă să orbiteze planeta Marte și să culeagă cât mai multe informații cu putință in vederea dezvoltării unei viitoare misiuni de amploare care să cuprindă și personal uman.

Spre deosebire de NASA, Organizația Indiană a Cercetării Spațiului ( Indian Space Research Organisation sau ISRO) a publicat pe site-ul său mai multe imagini care înfățișează o explozie în formă de ciupercă, care s-a produs pe Marte. După cum era de așteptat NASA a publicat și ea diverse imagini, care au fost editate pentru a ascunde norul în formă de ciupercă. Întrebările nu au încetat să curgă și toată lumea întrebă cu ardoare despre ce poate să fie vorba și de ce s-a produs explozia în cauză?

Explozia s-a produs în data de 19 octombrie 2014 și inițial astronomii au crezut că este vorba despre explozia unei comete. Ulterior această posibilitate a fost exclusă atunci când au fost culese mai multe date și calculate diverse traiectorii ale unor comete. S-a mai spus că poate fi vorba despre o umbră, dar după cum se poate observa în imaginea alăturată se distinge extrem de clar norul în formă de ciupercă, care ne aduce aminte de exploziile atomice de pe Terra.

Interesant mai este faptul că NASA a întrerupt toate transmisiile din acea zi de pe Marte. Din acest motiv, unele voci au susținut că specialiștii de la NASA știau că urmează să se producă o explozie de amploare și au cenzurat imaginile.

Bineînțeles că speculațiile cu privire la existența extratereștrilor pe Marte există din cele mai vechi timpuri, dar de data aceasta, explozia inexplicabilă dezvoltă și mai mult aceste presupuneri. De exemplu, Dr. John Brandenburg, într-una din cărțile sale, susține că în trecutul îndepărtat a existat o civilizație pe Marte, similară cu a noastră, care din motive necunoscute a fost distrusă cu arme atomice. Această teorie se bazează pe descoperirile recente care susțin că atmosfera lui Marte este încărcată de “Xenon-129″, uraniu și toriu. Aceste elemente provin din urma unor explozii atomice de amploare.

O altă explicație a exploziei în cauză, contestată cu vehemență de NASA, este cea a existenței unei civilizații misterioase care încă mai trăiește în subteranul planetei. Explozia fie a fost cauza unui atac nuclear asupra acestor ființe sau s-a petrecut ceva inexplicabil în subteranul planetei și finalitatea a fost una fatală.

Sursa: efemeride.ro

 

Facebook Comments