Ce mesaj i-a trimis Becali lui Hagi după ce ‘Viitorul’ a fost desemnată campioană

by Dana B.

Gigi Becali susţine că motivul pentru care insistă ca echipei sale să-i fie acordat titlul în acest sezon al Ligii 1 îl reprezintă faptul că astfel roş-albaştrii vor avea o misiune mai uşoară în tentativa de a se califica în grupele Ligii Campionilor. Totodată, patronul FCSB susţine că şi-a scuze faţă de Gică Hagi, prins la mijloc în această poveste.

I-am scris azi lui Hagi: „Gică, iartă-mă, dar şi tu ai fi făcut la fel”. Nu e niciun om pe acest glob care să nu îşi caute dreptatea„, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”.

FCSB a încheiat campionatul la egalitate de puncte cu Viitorul, iar Becali a declanşat o adevărată nebunie înaintea ultimei etape, când, profitând de o scăpare a regulamentului, a susţinut că echipa pe care o patronează ar trebui să fie desemnată campioană.

 Patronul roş-albaştrilor a anunţat că-şi va căuta dreptatea la TAS, acuzând că în regulament nu se stipulează faptul că departajarea în cazul egalităţii de puncte se face ţinând cont doar de jocurile directe din play-off.

În condiţiile în care FCSB stă mai bine decât Viitorul la meciurile directe din tot sezonul, Becali cere ca titlul să fie acordat roş-albaştrilor. Principalul motiv este, însă, unul financiar.

Ştiţi de ce, ce mă interesează pe mine? Nu titlul, ci faptul că de pe ruta campioanelor ajungi mai uşor în play-off-ul Ligii Campionilor şi în grupe„, a declarat Becali.

Anul trecut, încercarea vicecampioanei de a se califica în grupele UCL a fost blocată brutal în play-off de Manchester City, care s-a impus cu 5-0 la Bucureşti şi cu 1-0 în Anglia.

În cazul în care va fi desemnată campioană la TAS, FCSB va avea şanse mult mai mari de a accede în grupe, pentru că va fi cap de serie în turul 3 preliminar şi va avea parte de adversari accesibili în play-off, ceea ce ar aduce clubului aproximativ 13 milioane de euro, indiferent de rezultatele înregistrate.

 

Sursa: digisport.ro

Facebook Comments