Ce mesaj a postat Pepe pe rețelele de socializare

by Cristian Dobre

Deși vrea să pară puternic și de neînvins, divorțul îl seacă de puteri pe Pepe! Artistul îți strigă disperarea după despărțirea de Raluca Pastramă! Mesajul postat de către latino lover pe rețelele de socializare! Ce i-a transmis în mod subtil fostei soții?

S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit și au divorțat. Așa poate fi povestită pe scurt povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă. Când a crezut că și-a găsit în sfârșit fericirea și liniștea, divorțul a bătut din nou la ușa îndrăgitului artist. Pepe și mama fetițelor sale și-au spus adio după o căsnicie de opt ani.

Pepe îți strigă disperarea după divorțul de Raluca Pastramă! Ce mesaj a postat

Cu toate că vrea să pară puternic, dur și de neînvins în fața tuturor, în interior, divorțul îl macină din ce în ce mai mult pe Pepe, iar asta nu o spunem doar noi, ci mesajele pe care artistul pe postează pe rețelele de socializare. Recent, latino lover-ul a postat pe contul de Instagram câteva rânduri subtile ce fac referire la perioada prin care trece în momentul de față. Oare Raluca Pastramă chiar i-a călcat strâmb, din moment ce artistul susține că știe un ”adevăr”?

Bruneta a negat în nenumărate rânduri că povestea cu medicul din Qatar nu ar fi, de fapt, adevărată, însă, strigătul de disperare al lui Pepe parcă demontează spusele fostei soții.

”Definiția prostiei. Să cunoști adevărul, să vezi adevărul, dar să crezi în continuare minciunile”, a fost mesajul postat de către artist pe contul de Instagram, iar galeria foto stă drept dovadă.

Pepe nu a șters nici acum pozele cu fosta sa soție

În plus, încă un lucru ne demonstrează că cel mai afectat dintre cei doi în acest divorț este Pepe. Artistul nu a șters nicio poză de pe rețelele de socializare cu Raluca Pastrămă, în timp ce bruneta le-a dat trecutului la doar câteva zile după ce Pepe a anunțat în mod oficial divorțul, semn că nu mai există cale de mijloc. Chiar și așa, ce se va întâmpla de acum încolo? La cine vor rămâne, de fapt, cele două fetițe, Rosa și Maria?

Vă reamintim că și tatăl Ralucăi Pastramă a avut un cuvânt de spus și a îndemnat-o pe fiica sa să se împace cu Pepe, deoarece în familia lor nu există așa-zisa concepție de ”divorț”. Cum Ion Pastramă este foarte afectat de decizia pe care a luat-o Raluca, bruneta discută mai mult cu mama sa.

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate.”, susțin apropiații familiei Pastramă.

Și cum totul nu ar fi fost de ajuns, acum, Pepe și Raluca Pastramă se luptă și pe avere. Mai exact, vorbim despre afacerile pe care cei doi le au împreună. Artistul își cere înapoi partea pe care a investit-o în grădiniță, mai exact, o sumă ce se ridică la nu mai puțin de 450.000 de mii de euro.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments