Ce mașină și-a luat Loredana Chivu

by Cristian Dobre

Loredana Chivu și-a împlinit încă un vis, reușind să-și cumpere mașina visurilor! Vedeta nu s-a putut abține și le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare noul său bolid de lux, în valuare de câteva sute de mii de euro.

Loredana Chivu nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile sale proprii. Vedeta i-a obișnuit pe toți cu vacanțele sale exclusiviste, ținutele extravagante și ieșirile în cele mai scumpe localuri. De această dată, blondina a mai făcut o aroganță și și-a cumpărat mașina visurilor sale. Deși a așteptat ceva timp până când totul a fost gata, rezultatul final a fost exact pe gustul divei.

Le-a arătat fanilor noul bolid de lux

Asistenta tv s-a mândrit cât se poate pe rețelele de socializare cu noul său bolid de lux, a cărui valoare ajunge la câteva sute de mii e euro. Vedeta și-a întâmpinat achiziția pe patru roți într-un story pe Instagram, fiind extrem de încântată de ce vede în fața sa.

Loredana Chivu este acum mândra posesoare a unui Mercedes S560 Coupe, un model nou nouț din 2020. Bolidul o aștepta pe vedetă în parcarea companiei auto, înconjurat de baloane roșii și albe, ca pentru o adevărată inaugurare.

„Cele mai frumoase cadouri mi le fac singură! Bine ai venit bby frumoasă, a meritat așteptarea”, a scris Loredana Chivu pe rețelele de socializare.

Diva nu s-a putut abține și le-a făcut fanilor un tur al mașinii, fotografiind-o din toate unghiurile posibile. Mai apoi, s-a urcat la volan și și-a pus la încercare motorul puternic și a gonit pe șosele. Loredana Chivu s-a plimbat toată seara prin Capitală, cu muzica dată la maxim și fără a da jos baloanele de pe mașină, ca să nu strice farmecul primei seri cu ea.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments