Ce mai fură arădenii? Biciclete, calorifere și portofele

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat ieri, în flagrant delict, un arădean de 27 de ani, după ce a sustras un portofel.

Acesta a pătruns în sediul unei asociații de pe strada Episcopiei din municipiu, iar de pe un birou a sustras un portofel cu 1.600 de lei și documente, fiind depistat de polițiști, la scurt timp după comiterea faptei, pe strada Oituz.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, cel în cauză fiind cercetat penal sub aspecul săvârșirii infracțiunii de furt.

A furat un calorifer

          Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează un bărbat pentru furt.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr arădean de 24 de ani, care la data de 17 iulie a.c. ar fi sustras un calorifer electric din scara unui bloc situat pe Aleea Neptun din municipiu.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, tânărul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

A sustras o bicicletă

Polițiștii Secției 2 Micalaca cercetează un bărbat pentru furt.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un arădean de 45 de ani, care la data de 15 mai a.c., ar fi sustras o bicicletă aflată în saivanul din balastiera Micălaca.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

 

 

 

Facebook Comments