Ce mai fac rivalele UTA-ei: Mioveniul visează la Liga 1, Poli şi Farul reduc salariile

by Sorin Haut

CS Mioveni are șanse mari să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon, iar oficialii au anunțat că au înaintat către FRF dosarul de licențiere. După 24 de etape consumate, echipa argeșeană ocupă locul doi în eşalonul fotbalistic secund, direct promovabil. ”Am depus dosarul de licenţiere în termenul stabilit de FRF. Au fost completate şi suntem în regulă la toate cele cinci criterii. Nu sunt emoţii în obţinerea licenţei, suntem OK. De fiecare dată când am depus dosarul de licenţiere şi mă refer în anii precedenţi, am obţinut fără probleme licenţa”, a declarat preşedintele Consiliului Director  al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, citat de site-ul oficial al clubului.

Marea rivală a UTA-ei, ASU Poli Timişoara, a anunţat că recurge şi ea la suspendarea contractelor pentru absolut toată lumea din club, de la jucători până la toţi angajaţii. După 24 de etape, ASU Poli se află abia pe locul 11 în Liga a II-a, cu 32 de puncte. Contracandidată la promovare a UTA-ei, la începutul campionatului, Farul Constanța a anunțat, prin vocea acționarului principal Ciprian Marica, că toți angajații clubului intră în șomaj tehnic.

Din precizările lui Marica, toţi au acceptat situația și nu s-au împotrivit deciziei. În acest moment, Farul se află pe locul 9 în Liga a II-a, cu 33 de puncte, la egalitate cu SCM Gloria Buzău și Viitorul Pandurii Târgu Jiu. (foto: uta-arad.ro)

 

Facebook Comments