Ce le răspunde Fuego celor ce-l ironizează

by Cristian Dobre

Paul Surugiu alias Fuego a răbufnit la adresa celor haterilor care de ani de zile postează tot felul de răutăți la adresa lui. Deși e recunoscut ca un tip blajin, care preferă mai mereu să-și vadă de treabă și să nu intre în contre cu oameni care au păreri diferite despre el și muzica pe care o cântă, Fuego a avut recent o reacție dură pe care a postat-o pe contul lui de socializare.

”Tare dezamăgit sunt când văd răutatea oamenilor, când îi văd pe unii și pe alții că vorbesc fără să gândească, că aruncă nemeritat cuvinte din fața unui calculator fără să fi făcut ceva notabil în viața lor. Nici nu mă enervez, mi-e doar milă de cât de mici pot fi și de felul acesta josnic și lipsit de demnitate de a trăi existența! E firesc să nu ne placă totul și mult mai firesc este să avem opinii contrare, dar să le comentăm doar de dragul de a ne afla în treabă, mi se pare lipsit de noimă. Cum la fel cred că sunt și cei care vor să se dea cu orice preț interesanți, mimând un fel de spiritualitate și-o inteligență artificială, la care n-au acces!”, a scris Fuego pe contul lui de socializare.

Fuego, răspuns dur pentru ”haterii” care îl ironizează! Când glumele se transformă în jigniri

Artistul este de mulți ani victimă a unor glume mai mult sau mai puțin elegante care se propagă în mediul online. Până acum, el nu a comentat și nu a avut vreo replică față de acest tip de manifestare, ba chiar a părut la un moment dat că se amuză pe seama lor.

Doar că, uneori, internauții mai ”sar calul” iar glumele se transformă în jigniri, acest lucru neputând să mai fie tolerat de Fuego, un intrepret care, din fericire, are de partea lui și un public foarte numeros care îi apreciază prestațiile.

Sursa: wowbiz.ro

Facebook Comments