Ce le-a arătat Denisa Hodișan fanilor

by Cristian Dobre

Bat clopote de nuntă în showzbiz. După ce s-au căsătorit în secret, acum Flcik și Denisa pregătesc o petrecere de pomină, iar orădeanca pare că deja știe cum va arăta în ziua cea mare. Soția prezentatorului le-a arătat fanilor cum ar putea fi pantofii de fițe pe care îi va încălța.

Flick și Denisa continuă să țină pe toată lumea pe jar. După ce au surprins cu relația lor, dar și cu nunta din Grecia, acolo unde au spus un ”DA” din suflet, acum urmează și marea petrecere.

Cei doi amorezi au ales să se căsătorească într-un cadru intim, având alături doar nașii, pe Buzdugan și soția sa, și se pare că nici marele eveniment nu va fi foarte diferit.

Denisa Hodișan a mărturisit pe Instagram, acolo unde împărtășește totul cu fanii, că la fel ca ceremonia și petrecerea va fi una intimă, de care lumea va afla abia după ce va avea loc.

Cum ar putea arăta pantofii de nuntă a Denisei Hodișan

Ei bine, dacă ne tot țin pe jar cu acest eveniment și nu spun unde și când va avea loc, dar și cine le va fi alături, măcar, Denisa le-a arătat urmăritorilor săi cum ar putea arăta pantofii pe care îi va încălța în ziua cea mare.

Orădeanca este o femeie extrem de răsfățată, dar și stilată, astfel că, în urmă cu câteva momente a primit un colet, de la o firmă de fițe, pe care l-a deschis chiar în ”fața” celor din online.

Astfel, soția prezentatorului, a scos din cutie o pereche de pantofi albi, cu un toc amețitor de înalt, și dă de înțeles că aceștia ar putea fi aleși pentru ziua cea mare.

”Vreau să vă arăt ceva ce pentru mine e foarte emoționant”, a spus Denisa Hodișan pe pagina sa de Instagram.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments