Ce inel a purtat Anca Serea la ultimul eveniment

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Anca Serea a etalat recent, la evenimentul de lansare a unei noi colecții de bijuterii, un superb inel din aur cu diamant. Nu e o bijuterie modernă, cum au crezut mulți, ci una veche, cu o poveste specială, cu valoare sentimentală, dar și materială.

Anca Serea este o femeie elagantă, atentă la detalii, care își accesorizează ținutele cu bijuterii pe măsură. Multe dintre ele sunt moștenire de familie, în timp ce altele sunt primite de la soțul ei, Adrian Sînă. Artistul a demonstrat că se pricepe la alegerea podoabelor, darurile lui fiind de bun gust și care au surprins-o plăcut pe fosta prezentatoare TV.

„Mi-a luat foarte multe de-a lungul timpului, dar nu asta ar fi important. Chiar la începutul relației – cred că aceea este cea mai importantă bijuterie, exceptând verigheta – mi-a luat, la prima lui plecare fără mine în America, o cheiță foarte frumoasă, din aur, pe care o port aproape tot timpul cu mine. Lanțul de la gât este cumpărat acum, de la Milano și are inițiala lui, are un A, cu un mic briliant negru”, a povestit, pentru Libertatea, Anca Serea.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments