Ce eveniment sărbătoresc Adda și Cătălin Rizea

by Cristian Dobre

Adda și Cătălin Rizea sunt cuprinși de nostalgie în plină pandemie. Astăzi, 19 octombrie, cei doi soți sărbătoresc un mare eveniment, ce i-a legat și mai mult ca familie.

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai efervescente cupluri din lumea mondenă. Pe lângă faptul că au o familie frumoasă, dar extrem de criticată, artista și soțul sunt și parteneri în afaceri.

Însă, relația lor a devenit foarte cunoscută abia după ce au participat în emisiunea de la Antena 1, ”Asia Express”. Acolo, cei din fața micilor ecrane i-au văzut pe cei doi mai naturali ca niciodată, însă Adda a ieșit cam „șifonată”, fiind pusă la zid din cauza vocabularului și comportamentului său. Chiar și așa, cei doi au declarat că se iubesc mai mult ca niciodată, iar oamenii au văzut-o doar în scenele când era foarte nervoasă.

Adda și Cătălin Rizea își aduc aminte cu nostalgie de plecarea în ”Asia Express”

Acum, la un an de zile de la plecarea în experiența vieții lor, deși pe vremea aceea spuneam că vor înapoi acasă, Adda s-a reîntors în timp, a retrăit toate momentele frumoase și mai puțin frumoase, și a împărătășit totul cu cei care o urmăresc pe Instagram.

Artista a publicat mai multe fotografii din cadrul competiției, pe care le-a ținut ascunse până acum, iar în dreptul lor a scris și câteva rânduri, din suflet, extrem de emoționante, spunând că ”Asia Express” a rămas cea mai frumoasă amintire, pe care ar repeta-o oricând, alături de soțul său.

”M-a apucat nostalgia! Se face un an de când am plecat în aventura vieții noastre de cuplu. Nu mai are rost să zic cum a fost 😂 intens, fooooarte intens. Ideea e că dacă nu ne-a despărțit Asia Express, nu ne mai desparte nimic. Îmi pare rau că la Tv se vede și se simte 1% din ce a fost acolo. Ar fi tare să se inventeze un dispositiv care să te facă să vezi cu adevărat ce se întâmplă, să simți mirosul, fooooameeeaaaa, căldura, oboseala, GUUUSTUL, nervii, dorul de casă, adrenalina și fucking BUCURIA că ai reușit să ajungi din punctul A în punctul B și nu ai MURIT pe drum. 😂 Mâine ne-am întoarce acolo! Jur!”, a scris Adda pe Instagram, în dreptul unor fotografii realizate în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments