Ce durere ascunsă are mama Ilenei Ciuculete

by Dana B.

Mama Ilenei Ciuculete e rău. Femeia nu mai are liniște de când fiica ei s-a stins din viață, fără ca aceasta să fie lângă ea. Se pare că soțul artistei nu ar fi sunat-o pe bătrână să o informeze de starea copilului ei.

Mama Ilenei Ciuculete se simte din ce în ce mai rău. „Vreau să ştiu şi eu, munca copilei mele, dacă este să aibă şi copiii ei drepturi la tot ce a muncit ea o viaţă întreagă. De ce a ascuns adevărul? Eu mă simt foarte rău, sunt foarte îndurerată şi înlacrimată de copila mea pe care am pierdut-o. Nu pot să mai vorbesc. Nu mi-a mai dat niciun telefon. „, a declarat mama Ilenei Ciuculete la Antena Stars, referindu-se la Cornel Galeș.

„Sora mea, când l-a cunoscut pe domnul Cornel Galeş, a avut achiziţionat un apartament în Bucureşti, Piaţa 1 Mai. Dreptul ăla, când a venit Cornel Galeş în casă, el a venit cum a venit, fără nimic. Dreptul ăla cui i se atribuie?”, a spus și fratele Ilenei Ciuculete.Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie. Anunțul a fost făcut de prietenii artistei. Cântăreața, care ar fi împlinit 60 de ani în luna septembrie, suferea de o boală incurabilă. Coșmarul ei a început acum 6 zile, când a aflat diagnosticul.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments