Ce decizie radicală a luat Andreea Bălan

by Cristian Dobre

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu câteva luni, iar acum se află în divorț. Pentru că vrea să își protejeze cele două fetițe, artista a luat o decizie radicală. Când a fost întrebată dacă este pregătită ca Ella și Clara să o cunoască pe noua iubită a tatălui lor, atunci când va fi cazul, artista a fost categorică.

„Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a declarat Andreea Bălan pentru revista VIVA!

Andreea nu se gândește încă să își reface viața. „Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire.
Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, a mai adăugat interpreta.

„S-a îndepărtat și nu i-a păsat de ceea ce simt”
„Da, m-am simțit abandonată emoțional și fizic. M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii. A fost alături de mine în primele luni de la naștere, dar apoi s-a îndepărtat și nu i-a mai păsat de ceea ce simt. Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic. El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt”, a mai spus vedeta.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments