Ce crede tatăl Andreei Bălan despre reunirea trupei Andre

by Cristian Dobre

Săndel Bălan, tatăl cântăreței Andreea Bălan, a vorbit despre reunirea trupei Andre, dar a și oferit detalii mai puțin cunoscute despre formație.

În urmă cu câteva zile, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au anunțat că trupa Andre, cu care au devenit celebre, se reunește după 13 ani. Cele două artiste vor lansa piesa ”Reset la inimă”.

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a acordat un interviu pentru click.ro, unde a vorbit despre reunirea trupei.

„Dacă piesele nu erau bune nu rezistau 20 de ani şi nu erau cântate prin restaurante sau nu se făceau tot felul de parodii pe seama lor. Nu ştiu ce piesă vor lansa acum, nu am auzit-o, dar cred că va fi un boom. Nu cred că publicul stă să judece o singură piesă nouă, ei vor să asculte piesele care au făcut istorie cândva. Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit”, a spus Săndel Bălan, care deține drepturile de autor pentru hit-urile Andre. „Sunt convins că va fi un boom revenirea. Am încredere în ce fac ele două şi le urez baftă. Şi aş mai vrea ca publicul să ştie că nu m-am certat niciodată cu tatăl Andreei Antonescu”, a mai spus el. Săndel Bălan a scos la iveală și amănunte mai puțin știute despre cele două artiste.

„În momentul în care s-a format trupa Andre, ambele aveau câte un album solo lansat. Andreea Antonescu a colaborat la realizarea albumului cu Adi Ordean, iar Andreea Bălan a colaborat cu celebrul naist și orchestrator Cătălin Tarcolea. Pe amândouă le cheamă și Georgiana, una era din Ploiești și cealaltă era din Galați, amândouă stăteau la etajul 1 la bloc și la același număr de apartament”, a dezvăluit el.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments