Ce condiție trebuie să îndeplinească viitorul iubit al Loredanei Chivu

by Cristian Dobre

Să fie oare Loredana Chivu o femeie posesivă? Fanii și-au ridicat acest semn de întrebare, după ce bomba sexy a dezvăluit public ce condiție trebuie să îndeplinească neapărat viitorul ei iubit! Iată ce cerință are blondina de la bărbați!

Este cunoscut faptul că Loredana Chivu este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Și cum altfel să nu fie încadrată în această categorie, chiar pe locurile fruntașe, având în vedere faptul că are niște forme demențiale, voluptatea lor înnebunindu-i pe bărbați?!

Loredana Chivu vrea ca viitorul ei partener să fie obsedat de ea

Dacă pe plan profesional Loredana Chivu o duce extrem de bine, dovadă fiind faptul că-și permite să-și facă orice aroganță, vedeta pare să nu aibă același noroc când vine vorba despre partea sentimentală. Astfel că, în ciuda felului în care arată, boma sexy este singură.

De curând, Loredana Chivu a vorbit despre acest aspect din viața ei și a făcut o dezvăluire cel puțin surprinzătoare. În urmă cu câteva minute, focoasa blondă a postat un mesaj la InstaStory, adresat bineînțeles bărbaților, prin care dădea de înțeles că dacă viitorul ei partener nu va fi obsedat de ea, nu este genul ei.

„Dacă nu ești obsedat de mine, nu ești genul meu!”, este mesajul postat de Loredana Chivu pe contul ei de Instagram.

Motivul pentru care blondina este singură

În urmă cu ceva vreme, Loredana Chivu le-a satisfăcut una dintre cele mai mari curiozități fanilor. Aceasta a dezvăluit de ce este singură, iar potrivit spuselor ei, motivul ar fi faptul că „cere prea mult”, în ceea ce privește respectul și sinceritatea.

„Rămâi singur până când cineva se va potrivi cu loialitatea ta. Nu mai vreau să știu ce a fost, de azi contează doar ce este. Sunt singură pentru că cer prea mult… știi, fără jocuri, sinceritate, respect… mult prea mult.”, se arată într-un mesaj postat de divă în urmă cu ceva timp.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate