Ce-aveți cu credincioșii de la Biserica Salem, domnule Bibi?

by Florian Popa

Dacă primarul Călin Bibi Bibarț a decretat pe Facebook că trebuie „arși“ la buzunare arădenii, soldățeii din subordine s-au și executat. Așa că au pornit zi de zi pe străzi, în căutarea infractorilor care nu-și plătesc parcarea. Cum sâmbăta e cam pustiu prin centrul Aradului, Bibi și ai lui au pus ochii pe biserici, unde se țin slujbe dimineața, când încă e program cu taxare la parcări.

Sâmbătă dimineața, în războiul declanșat de cuceritorul Bibi au căzut victime credincioșii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Salem, de pe strada Augustin Doinaș. În timp ce credincioșii se aflau la slujbă, soldățeii lui Bibi tăiau amenzi mai ceva ca drujbiștii care tăiau pădurile Lipovei pe vremea când actualul primar era șef de ocol. Când au ieșit de la slujbă, bieții oameni s-au trezit cu amenda în parbriz, semn că Bibi se ține de cuvânt și nu iartă pe nimeni, ba mai mult, îi vânează pe arădenii care nu respectă regulile. Doar e și vânător înrăit, primarul nost.

Înțelegem că nu sunt bani la buget, fiindcă Bibi a angajat în neștire în ultimii doi ani și trebuie să plătească salariile „piloșilor“, dar chiar să stai să vânezi oamenii care merg la biserică, să stai ca hoții prin tufișuri și când începe slujba să dai amenzi… Și chiar la biserica unde domnul Bibi s-a dus la cerșit de voturi în campanie? Rușinică, rușinică.

Facebook Comments