Ce alimente consumă Corina Dănilă după ce a slăbit 19 kilograme

by Andreea Radu

Corina Dănilă a spus tututor ce alimente consumă, după ce a reușit să slăbească foarte mult în ultima perioadă. Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă a reușit să dea jos 19 kilograme, ajungând acum să cântărească 57 de kilograme. Vedeta de televiziune a explicat, pentru emisiunea „Ce se întâmplă doctore?”, ce alimente se află acum în meniul ei de zi cu zi și ce alimente a scos din regimul ei.

Corina Dănilă a explicat ce mănâncă:

„Carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, dovlecei, ciuperci, conopidă, broccoli, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente. Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie”.

În ceea ce privește produsele pe care le-a scos din alimentația sa, Corina Dănilă a menționat:

„Zahărul, produsele procesate, prăjelile”.

„Am învăţat să mănânc atunci când îmi este foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserolele cu mâncare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seară şi dimineaţă mi le iau cu mine”, a precizat prezentatoarea de televiziune.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments