Ce a pățit Vlăduța Lupău în trafic

by Cristian Dobre

Vlăduța Lupău le-a dat motive de îngrijorare admiratorilor din mediul virtual! Frumoasa interpretă de muzică populară le-a dezvăluit acestora că s-a confruntat cu niște probleme în trafic. Iată ce i s-a întâmplat cântăreței!

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă talentul ei incontestabil în muzică, faimoasa interpretă a reușit să se facă remarcată și prin frumusețea ei ieșită din comun, având un chip și un trup perfect, ca de zeiță.

Cu toate că ne aflăm în pandemie de coronavirus, iar artista nu mai poate fi fizic alături de fanii ei, încântându-i cu talentul ei inegalabil la diverse evenimente, Vlăduța Lupău continuă să mențină o relație foarte strânsă cu aceștia. Drept urmare, interpreta de muzică populară îi ține la curent cu orice noutate din viața ei.

Ce probleme a întâmpinat Vlăduța Lupău în trafic

În urmă cu doare câteva minute, Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că a întâmpinat niște probleme mari în trafic. Mai exact, în timp ce se îndreaptă spre București, mașina în care se află cântăreața i-a dat serioase bătăi de cap.

„Am vrut să nu mai fac niciun story pentru ziua de astăzi, dar trebuie să vă zic ce am pățit, pentru că numai eu le pot păți pe toate când merg la București. Trebuie să ajung dimineață la București, am pornit cu mașina și suntem în Alba Iulia și am făcut pană…”, a spus Vlăduța Lupău la InstaStory.

Cauciucul mașinii în care se află artista s-a spart

Deși inițial credea că mașina a făcut pană, cântăreața a constatat ulterior că, de fapt, cauciucul se spărsese. Din fericire, deși vulcanizările își încheie și ele programul la ora 21:00, Vlăduța Lupău a avut noroc de un angajat cu suflet mare care a venit de la el de acasă pentru a repara problema.

„Mă rog, așa am crezut noi. De fapt, s-a spart cauciucul. Și acum suntem la o vulcanizare pe care abia am găsit-o pentru că în pandemie toate sunt închise după 21:00. Mă rog, a venit omul de acasă, să-i dea Domnul sănătate, fericire și tot ce vrea el. Sper să putem pleca la București”, a adăugat artista.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments