Ce a pățit Tania Popa

by Cristian Dobre

Tania Popa este una din cele mai populare actrițe, atrăgând și mai mult public după ce a câștigat un sezon de la „Ferma Vedetelor”. În momentul în care s-au impus restricții de izolare, teatrele, locul de desfășurare al activității ei, s-au închis, iar actrița a intrat într-o stare de depresie.

Cu activitatea sistată din cauza măsurilor luate de autorități, Tania Popa a avut o cădere în momentul în care a văzut că i s-au anulat toate spectacolele și că nu are o dată sigură când va putea reveni pe scenă.

“Noi, actorii, am fost primii trași pe dreapta, așa că sunt în pauză din 9 martie. Acum sunt foarte bine, dar la început chiar mi-a fost greu. Aș spune că a fost depresie. Depresia e ceva foarte nasol. La mine problema a fost că nu mai voiam să mai fac absolut nimic, nu mai aveam chef de nimic. M-a lovit ca trăsnetul, s-a anulat toată agenda mea din luna martie, care era full. M-am speriat, m-am panicat”, a povestit Tania în emisiunea lui Cătălin Măruță despre calvarul prin care a trecut.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments