Ce a pățit Irina Deaconescu

by Cristian Dobre

Irina Deaconescu și-a făcut apariția pe Instagram cu ochii în lacrimi. Vedeta și-a surprins fanii cu declarațiile sale.

Irina Deaconescu este o femeie sensibilă. De când a rămas însărcinată, emoțiile ei sunt din ce în ce mai puternice și o sensibilizează orice. Vedeta le-a făcut fanilor ei o serie de mărturisiri cu ochii în lacrimi.

Vedeta ar fi vrut să le vorbească fanilor despre alte lucruri și anume despre sănătate. Ea le-a zis acestora că este foarte important să meargă în locuri bune, unde este totul sterilizat, pentru că sănătatea este cea mai importantă, de fapt.

Înainte de a deschide acest subiect, Irina Deaconescu a povestit cu ochii în lacrimi că o sensibilizează tot ce vede pe TikTok. Cel mai probabil, nu va mai intra o perioadă bună pe această aplicație pe motiv că nu îi face deloc bine.

„Scuzați fața asta, dar mâțâi la tot ce văd pe TikTok. Mă sensibilizează tot ce văd pe TikTok…tot, tot, tot. Animăluțe triste, oameni triști, persoane care au pierdut alte persoane dragi, d-asta am și mârâit acum. Probabil nu o să mai intru pe TikTok, că nu-mi face bine.”, le-a povestit iubita lui Cristian Manea fanilor.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments