Ce a pățit Corina Dănilă

by Cristian Dobre

Corina Dănilă a avut câteva clipe de panică, atunci când și-a găsit mașina cu parbrizul spart, în parcare. Actrița a făcut o poză și a publicat imaginea pe contul de socializare, alături de care a scris un mesaj. Vedeta nu știe exact ce s-a întâmplat cu autoturismul ei.

„Mi-am găsit mașina īn parcare cu parbrizul spart. Cei de la parbrize au fost prompți și profesioniști, l-au înlocuit în 20 de minute! Mulțumesc”, a scris Corina pe contul de socializare.

Mesajul Corinei Dănilă, în plină pandemie de coronavirus

În timpul pandemiei de coronavirus, Corina Dănilă a îndemnat la solidaritate, într-un mesaj pe care vedeta de televiziune l-a postat pe facebook.
„Suntem în stare! Depășim urgența! Împreună! E momentul sa fim mai apropiați cum n-am fost vreodată, chiar acum când trebuie să păstrăm distanța dintre noi!„, a scris Corina pe Facebook. „Lăsăm panica deoparte, stăm acasă și menținem strict igiena. Un gând bun tuturor celor care trag din greu în această perioadă, pentru ca nouă să ne fie mai ușor: medici, asistente, personal medical, șoferi de pe ambulanțe, inspectori sanitari, farmaciști, vânzători, polițiști și, nu în ultimul rând, jurnaliști!! Mulțumesc!! Plecăciune!!”, a încheiat vedeta.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments