Ce a pățit Constantin Cotimanis cu regizorul filmului „Vlad”

by Cristian Dobre

Constantin Cotimanis este un nume de referință în teatrul și filmul românesc. Deși are un CV de invidiat, acest lucru nu l-a scutit pe faimosul actor de ratarea unui rol după care tânjea.

Pe Constantin Cotimanis, alias Bebe, îl putem vedea atât la teatru, în diverse spectacole, cât și în noul sezon al serialului „Vlad”, care va începe în curând la PRO TV. Deși pare greu de crezut, actoria a fost prima dragoste, dar nu și prima profesie a celebrului artist, acesta lucrând aproximativ 9 ani în construcții și în proiectare. După ce a absolvit IATC-ul, Bebe Cotimanis s-a integrat ușor în lumea artistică.

„Nu a fost complicat să intru în breaslă, cred că asta nu hotărăște nici regizorul, nici alți oameni din industrie, ci Dumnezeu. Pe vremea aceea, nu prea se dădeau castinguri, abia după 89 am început să merg la castinguri. Nu îmi mai aduc aminte cum a fost la primul, dar îmi amintesc că pe atunci erau castinguri foarte scurte”, ne-a povestit el.

În carieră, Constantin Cotimanis a avut parte și de eșecuri – mai exact, a pierdut roluri pe care și le-a dorit. Nu i-a fost ușor, dar a trecut mai departe. Un moment de referință a fost reîntâlnirea lui cu Jesús del Cerro, regizorul serialului „Vlad”. În trecut, cei doi au fost la un pas de a lucra împreună, dar lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru celebrul actor. „Țin minte un casting pe care nu l-am luat, era regizor Jesús del Cerro. Acum am ajuns să lucrez cu el la „Vlad” și ne înțelegem foarte bine. Am descoperit în el un regizor profund, e un artist”, a declarat, pentru Libertatea, Constantin Cotimanis.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments