Ce a pățit Andreea Marin când a vrut să plece în vacanță

by Cristian Dobre

Andreea Marin și iubitul ei și-au planificat vacanța din timp, însă, din cauza situației generate de coronavirus, zborul lor a fost anulat chiar în ziua plecării. Cei doi au fost nevoiți să găsească urgent o soluție. Vedeta a povestit pe contul de socializare, despre surpriza neplăcută pe care au avut-o și cum au ales o altă destinație de relaxare.

“O vacanță de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie. A și început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat și a trebuit rapid să găsim o altă soluție. Dar să pornim de la alegerea destinației. Nu a fost ușor să ne schimbăm obiceiul: Italia, țară pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câștigat inima de ani buni.

Dar vremurile te obligă, iată, să schimbi, să te adaptezi… Doream un tărâm cât mai apropiat de România, pentru că e mai prudent acum astfel.

În același timp, după oboseală acumulată serios în aceste luni în care muncă pentru campania Prețuiește Viață s-a dovedit a fi cu mult peste munca oricum nebună cu care m-am obișnuit, aveam nevoie atât de aer curat și liniște, cât și de soarele care să compenseze timpul destul de lung petrecut în casă în pandemie. Așadar, dacă puteam îmbina mișcarea pe munte la aer proaspăt cu marea, ar fi fost ideal.

Și am găsit soluția: Croația, primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apă limpede, păsări și pești parcă din rai, cărări și urcuș în inima muntelui săpat de timp, de vânt și de ape – parcul din patrimoniul UNESCO @plitvicelakesnp e o comoară, pur și simplu.

Ce să vă spun de curățenie, disciplină, grijă extraordinară pentru sănătatea oaspeților, dar cu o discreție care îți alungă stresul impus de Covid…(…)”, este o parte din mesajul publicat de Andreea Marin pe contul de socializare.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments