Ce a pățit Alin Oprea când a vrut sa-și ia lucrurile din casă după divorț

by Cristian Dobre

Divorțul dintre Alin Oprea și soția sa se extinde, căci artistul a avut acum parte de un scandal monstru cu soacra și cumnatul său. Vedeta nu a fost lăsată să își ia lucrurile din propria casă.

Scandalul dintre Alin Oprea și Larisa pare că este abia la început, iar lucrurile negative ies la iveală de la o zi la alta.

În cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, Alin a mărturisit cum s-a ajuns ca relația sa de căsnicie să ajungă să se destrame, dar și care a fost visul său încă din copilărie.

”Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a spus Alin Oprea la începutul emisiunii de la Antena 1.

Alin Oprea, scandal în casa sa, cu rudele fostei soții

Ulterior, cunoscutul artist a luat parte, fără să vrea, după cum susține, la un scandal monstru ce a avut loc chiar în locuința sa. Deși a plecat de acasă de când s-a decis de comun acord să se pună divorțul, Alin s-a mutat la hotel, însă s-a întors pentru a-și recupera câteva lucruri.

Ajuns în fața ușii, Oprea a fost întâmpinat de soacra și cumnatul său, care nu l-au lăsat să intre în casă, motiv pentru care vedeta a sunat la 112, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de poliție.

”Vreau să filmez tot ce iau ca să nu fie discuții. Asta înseamnă viol de domiciliu, cum adică nu am voie în casa mea, cum să ies din casa mea? Nu mi se permite să-mi iau lucrurile din casă, de către soacră-mea și cumnată-miu. Mă agresează femeia asta. E a doua oară când vin și sun la 112, dar ei schimbă iala mereu. Eu vreau să-mi iau bunurile că am nevoie urgent de ele la studio și atât. Asta este strigător la cer, ca familia să te dea afară din casa ta, luată din banii tăi, că doar eu munceam în familia noastră”, a spus Alin Oprea, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, menționând că acest fel de incident este al treilea la număr, nefiind prima dată când trece prin așa ceva.

Pe lângă acest aspect, artistul spune că una dintre cele mai mari dezamăgiri a fost faptul că Larisa și-a bătut joc de rezultatele trupei ”Talisman”.

”M-a dezamăgit faptul că toate medaliile formației ”Talisman” le-a pus într-un sac de gunoi și i-a spus avocatului să-mi iau jegurile alea de acolo că nu mai folosesc la nimic”, a mai spus Alin Oprea.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments