Ce a făcut Marcel Pavel după ce a fost externat

by Cristian Dobre

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital! În urmă cu câteva zile, Marcel Pavel a fost externat din clinica bucureșteană ”Matei Balș”, după ce, timp de două săptămâni, a stat la pat! Îndrăgitul cântăreț a fost depistat pozitiv și o bună bucată de timp nu s-a simțit deloc bine, întrucât a mai avut și o dublă pneumonie, care a făcut ceva ravagii în organism.

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital! Ce l-a afectat teribil?

După ce a revenit acasă, Marcel Pavel a încercat să nu se mai gândească la afecțiunile care l-au făcut să iasă din circuitul arfistic un timp. Mai mult decât atât, a decis și să nu mai ia în seamă răutățile conform cărora, în realitate, nu ar fi fost bolnav de COVID-19, ci ar fi fost o înțelegere la mijloc pentru un avantaj financiar. Nimic mai adevărat, mai ales că lucrul acesta avea să îl afecteze emoțional.

Marcel Pavel a vorbit după externare! ”Acum, sunt bine”

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital! Drept dovadă, artistul a ales să plece pentru o scurtă bucată de vreme la părinți, la Câmpulung, și să nu mai ia în calcul mediatizarea excesivă a cazului său. ”Sunt bine, nu mai am probleme, acum, respir normal și nu mai am durerile cu care m-am confruntat în prima săptămână de spitalizare. Totul este în regulă”, a declarat Marcel la scurt timp de la externare.

Marcel Pavel, decizia surprinzătoare după ce a ieșit din spital!! Pe de altă parte însă, se pare că, acum, cântărețul încearcă să nu mai aibă deloc probleme de sănătate și suflă și în iaurt. Surse din preajma cântărețului susțin că el are mare grijă la modul său de viață, așa cum este de altfel și normal. ”Este precaut. Știe că niciodatăcu sănătatea nu te poți juca ”, au povestit persoane din preajma lui Pavel pentru WOWbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro

Facebook Comments