Ce a făcut Connect-R pentru fiica sa

by Cristian Dobre

Se știe foarte bine de Connect-R că atunci când vine vorba despre familie aceasta este mai importantă ca orice. Cântărețul și-a tatuat pe corp mai multe imagini și mesaje pentru cei dragi, iar recent și-a făcut un nou tatuaj pentru fiica lui, Maya!

Connect-R are o relație foarte apropiată cu fiica lui, Maya. Deși el și mama acesteia nu mai sunt împreună, artistul și Misha se înțeleg foarte bine de dragul celei mici, pentru care astăzi Connect-R a făcut un gest care i-a emoționat pe fani.

Connect-R, un nou tatuaj pentru fiica sa!

Printre cei mai tatuați artiști de la noi din țară, fără doar și poate, Connect-R este cu siguranță în topul acestora, deoarece de-a lungul timpului artistul și-a pus pe piele mai multe imagini și mesaje pe care vrea să le poarte alături de el toată viață.

Pentru că are o relație deosebită cu familia sa, pentru Connect-R aceasta este mai importantă ca orice, iar el vrea să-i țină mereu cu el.

Așa a făcut și în urmă cu doar câteva ore, atunci când artistul a ajuns în salonul unui tatuator care i-a pus pe piele, pentru totdeauna, imagina cu fetița sa, Maya. Tatuajul este unul diferit față de altele cu care artistul ne-a obișnuit până acum, iar fanii au rămas emoționați de imaginea postată de cântăreț.

Ce tatuaje mai are Connect-R!

Connect-R nu este la primul tatuaj, dar cu siguranță nici la ultimul. Cântărețul este un mare admirator al acestora, iar pe corpul său are mult mai multe.

Cântărețul a ales să poarte pe piele mai multe imagini și mesaje dragi, imagini cu părinții săi, numele fetiței lui, dar și imagini și cuvinte care fac trimitere către religie, deoarece cântărețul este mereu într-o strânsă legătură cu Dumnezeu.

Pe gât, Connect-R are imprimate inițialele ROP, de la Rappin on Production, acolo unde de-a lungul timpului a făcut mai multe piese care l-au urcat rapid în topurile muzicale din România.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments