Ce a făcut Adda la Asia Expres

by Cristian Dobre

Adda și-a pierdut cumpătul în ediția de luni seara, Asia Express. Artista s-a certat crunt cu soțul ei, pe care l-a considerat vinovat pentru pierderea jocului de amuletă. Vedeta a uitat că se află în fața camerelor și și-a înjurat soțul fără oprire.

Oboseala, stresul, lipsa mâncării și a confortului au început deja să facă victime la Asia Express, unii dintre concurenți începând să-și dea arama pe față.

Printre cei mai vocali competitori se numără Adda, artista reușind ieri performanța să aibă un discurs blurat aproape în întregime, din cauza limbajului folosit

Adda și-a pierdut cumpătul complet la Asia Express

După ce au pierdut o probă „la mustață” în fața lui Speak și a Ștefaniei, s-a rupt de tot lanțul de iubire, iar când Cătălin a mai greșit și traseul care îi ducea la Gina, cântăreața a răbufnit, reușind să-i lase cu gura căscată chiar și pe localnicii din jurul lor, chiar dacă aceștia nu cunoșteau limba. În schimb, limbajul mimico-gestual care descrie furia e unul universal, așa că n-a fost un secret pentru nimeni ce-i spunea Adda soțului ei. Care, de altfel, a răbdat cu mult stoicism jignirile greu de reprodus…

„Spre Mendez, idiotule! Mă enervezi, *******. Hai că mă duc în ***** acasă, nu mai stau să-mi *** nervii aici”, i-a spus Adda lui Cătălin, potrivit VIVA!

Soțul artistei, evident jumătatea calmă a familiei, a încercat cât de mult a putut să aplaneze spiritele.

„Suntem o echipă. Dacă echipa noastră e proastă, suntem amândoi proşti. Dacă e bună, suntem amândoi buni. Cu cât amândoi suntem mai puternici, cu atât echipa noastră este mai puternică”, a încercat Cătălin să-și calmeze consoarta.

Din păcate, nu a reușit decât să pună și mai mult paie pe foc, Adda devenind de nestăpânit. „Nu mai am chef să trag! Pentru ce ****** trag întruna? Pentru ce? Că nu se întâmplă nimic bun, nu vezi? Mă duc acasă, să cânt. Asta nu-i pentru mine!”, a continuat Adda să strige.

După emisiune, cei doi au fost invitați la XtraNight Show, unde Adda a explicat că aceste ieșiri au fost rezultatul stresului și al epuizării și că, de fapt, ea și Cătălin se iubesc foarte mult. Artista a recunoscut că se mai ceartă și în viața de zi cu zi cu soțul ei, dar Asia Express a fost însă apogeul, iar odată depășit momentul, nimic nu poate fi mai rău.

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments