A căzut şi amicalul din Slovenia. UTA revine, diseară, acasă

by Sorin Haut

UTA revine din cantonamentul austriac fără nici un amical disputat. Mihalcea şi colaboratorii săi au pus accent, la Mallnitz, în special pe pregătirea fizică, dar fără să îşi poată testa jucătorii măcar în cadrul unui joc test.

După ce amicalele cu SV Spittal, ce trebuia să aibă loc chiar în Austria şi cu Ghiroda, programat iniţial sâmbătă, la revenirea acasă, au foat anulate de arădeni, jocul de verificare ce trebuia să aibă loc diseară, în Slovenia, cu divizionara secundă Mura 05, a fost anulat şi el, dar de data asta de partea adversă, mai precis de antrenor.

Schimbări de program care au dat uşor peste cap programul echipei, plus că roş-albii se întorc şi mai devreme acasă, un motiv fiind chiar amicalul din Slovenia, care însă între timp a picat.

UTA ajunge diseară acasă, dar Mihalcea a programat, mâine, două antrenamente, plus încă unul sâmbătă dimineaţă, în ziua amicalului cu divizionara secundă din Ungaria, Szeged 2011. Sperăm ca măcar acesta să aibă loc.

„Din motive independente de voința clubului UTA, amicalul care ar fi trebuit să se desfășoare astăzi a fost anulat. Echipa noastră se întoarce în fața suporterilor arădeni sâmbătă seară, de la ora 18:00, când înfruntă Szeged 2011, pe arena din Sînicolau Mic”, anunţă site-ul clubului arădean.

Facebook Comments